Αγίου Κωνσταντίνου 13
Πειραιάς τ.κ.: 18532
Τηλ:210-4100052, 210-4100615
Κιν: 6973725725, 6931111801
Αρ.Αδείας: 4891/7/1/209-στ`
4891/7/1/249-ά

Τι Λένε για Εμάς


ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
..και πλήθος άλλων αναφορών στην μακρόχρονη ιστορία μας.


22 Φεβρουαρίου 1998 - "ΑΥΡΙΑΝΗ"

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια <<τυχαία>> ερωτική συνάντηση, σε ένα ξενοδοχείο, συνήθως πολυτελείας, θα κατέληγε στον πιο χειρότερο εφιάλτη. Τα τελευταία 3 χρόνια δρά στη χώρα μας, ένα από τα πιο αδίσταχτα <<ροζ>> κυκλώματα, άρτια οργανωμένο, με τον καλύτερο και ακριβότερο τεχνολογικό εξοπλισμό, εκβιάζοντας ανθρώπους που έχουν κυρίως μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Το κύκλωμα αυτό χρησιμοποιεί τρείς τρόπους για να πλησιάσει τα υποψήφια θύματα ή πελάτες...

ΠΡΩΤΟΝ: Λειτουργεί υπο τη βιτρίνα κάποιου καλλιτεχνικού γραφείου, ή ενος γραφείου μανεκέν, γραφείου συνοδών πολυτελείας, ή ακόμα στην καλύτερη περίπτωση ως φιλανθρωπικό... σωματείο. Κύρια έδρα τους, όσον αφορά την πρωτεύουσα, Κολωνάκι, Ρηγίλλης, Σύνταγμα, Ομόνοια, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Συγγρού και Κηφισιά.

Τα εν λόγω γραφεία προστατεύει η ντόπια και διεθνής Μαφία, κυρίως η Ρωσική, διαθέτουν πληθώρα κολ -γκερλ, με ικανότητες εκπληκτικές, για όλα τα γούστα των πελατών. Η τιμή τους κυμαίνεται απο 200 έως 600.000 δραχμές για μερικές ώρες, ενώ αν πρόκειται για διάστημα δύο-τριών ημερών απο 2 μέχρι 4 εκκατομμύρια δρχ. Ξεχωριστά φυσικά αυτά που παίρνουν απο τις παγιδεύσεις πελατών και απο τα δώρα (αυτοκίνητα, σπίτια, χρυσαφικά) που τους έχουν χαρίσει στο μεταξύ τα υποψήφια  θύματα.

Βέβαια τις περισσότερες φορές, το κύκλωμα ασκεί εκβιασμό, χωρίς να γνωρίζει  το παραμικρό το κολ-γκερλ!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ τρόπος είναι μέσω των ροζ αγγελιών σε εφημερίδες και περιοδικά είτε ως στούντιο μασάζ, είτε ως συνοδοί.

ΤΡΙΤΟΣ τρόπος που πλησιάζει το κύκλωμα το θύμα είναι απευθείας, χωρίς να έχει άμεση συμμετοχή το γραφείο ή το κολ-γκερλ.
Ακολουθεί η αναγνώριση του πελάτη... μέσω της ταυτότητας που αφήνει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, και του αυτοκινήτου που αφήνει στο πάρκινγκ. Κατά <<περίεργο>> τρόπο και αφού έχει περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, το κύκλωμα έχει μάθει τα πάντα για τον επιχειρηματία ή τον χονδρέμπορο.

Αν είναι παντρεμένος, αν έχει ανήλικα παιδιά, τι εισοδήματα και επιχείρηση διαθέτει, περιουσιακά στοιχεία, φίλους, συνεργάτες, κοινωνικές διασυνδέσεις, τα πάντα! Στο μεταξύ έχει στηθεί όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός βιντεοσκόπησης των ερωτικών σκηνών.
...
Τα ροζ κυκλώματα εκβιαστών στήθηκαν και ξεκίνησαν στην Νότιο Ιταλία πριν από 15 περίπου χρόνια. Τα τελευταία χρόνια η ντόπια αστυνομία συνέλαβε υψηλόβαθμα στελέχη της Μαφίας, που με τη σειρά τους για να έχουν μειωμένη ποινή φυλάκισης, ομολόγησαν πως και με ποιον τρόπο εκβίαζαν μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικούς, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, επαγγελματικά μυστικά, ενώ είχαν προχωρήσει ακόμα και σε απαγωγές παιδιών...
...
               ------------------------------------------------------------


29 Μαρτίου 1978 - "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"


΄΄Π. Α.΄΄ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Το 95% από αυτούς που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τον/την σύζυγο τους, που είχαν υποψίες για μοιχεία επαληθεύτηκαν. Μόνο το 5% αποδείχθει ότι οι υποψίες τους οφείλονταν σε αισθήματα ζήλιας.
...

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία στις προγαμιαίες σχέσεις, στην παρακολούθηση ανηλίκων, στην Βιομηχανική κατασκοπεία, στην παρακολούθηση επιχειρηματιών για <<δουλειές>> στην επαρχία ή το εξωτερικό.

Το γραφείο μας είναι υποδειγματικό και ο αριθμός των υποθέσεων που διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονική ακρίβεια εκατοντάδες. Σε όλες τις περιπτώσεις τα στοιχεία δίνονται στον πελάτη με λεπτομερείς αναφορές. Το περιεχόμενο των αναφορών αυτών είναι τεκμηριωμένο με ακαταμάχητα ντοκουμέντα. Και θεωρούνται ισχυρές - όπως η προσωπική μαρτυρία – ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών, εδώ ή στο εξωτερικό. 
...

''ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ'' ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ

Το 60% από τον συνολικό αριθμό των υποθέσεων που αναλαμβάνει το γραφείο μας αφορά διαζύγια, ο μεγάλος αυτός αριθμός υποθέσεων διαζυγίων, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν αρκεί κανείς να πάει στο δικηγόρο του, για να του βγάλει το διαζύγιο. Ο δικηγόρος για να βγάλει μια καλή απόφαση πρέπει να έχει αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία, που καμία υπηρεσία δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει, εκτός από ένα συνεπές γραφείο εμπιστευτικών ερευνών.
Γι' αυτό και το γραφείο μας εφάρμοσε πρώτο και καθιέρωσε την στενή και άμεση συνεργασία με τους γνωστότερους δικηγόρους των Αθηνών. Έτσι τις περισσότερες εντολές τις παίρνει μέσω των δικηγόρων, οι οποίοι και καθορίζουν με ακρίβεια τα αποδεικτικά στοιχεία που τους χρειάζονται, για την επιτυχημένη έκβαση της δίκης.
...

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχει μέρα που οι σελίδες των εφημερίδων να μην είναι γεμάτες απο εγκλήματα ανηλίκων ή εξαφανίσεις. Και δεν υπάρχει μέρα που να μην συλληφθούν νέοι για χρήση ναρκωτικών.
Και όμως, όλοι οι γονείς θα μπορούσαν να σώσουν τα παιδιά τους, αρκεί εγκαίρως να αναθέσουν την παρακολούθησή τους διακριτικά. Μ'αυτό τον τρόπο θα έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία που ή θα καταδικάζουν τον ένοχο που θέλει να τα παρασύρει 'η θα τα περιφρουρήσουν από τις επικίνδυνες σχέσεις.

...

              ------------------------------------------------------------
  
                  12 Μαρτίου 2005 - "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

         ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ


Οι... τρανταχτές αποκαλύψεις
...                                     
Η μεγάλη εταιρεία δολοφόνων που ανακαλύφθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην Αθήνα ήταν καρπός της εξονυχιστικής παρακολούθησης του οργανισμού ντετέκτιβ «Παγκόσμιος Αστήρ» που λειτουργεί από το 1964. Το ίδιο γραφείο έφερε στο φως της δημοσιότητας την ειδεχθή δολοφονία της Αμερικανίδας Τζούλι Μαρί Σκάλι από τον Γιώργο Σκιαδόπουλο.

Της Ελενας Καρανατση


              ------------------------------------------------------------
  

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90'

Ντετεκτιβ - Γραφειο ερευνων - Αθηνα - Συνταγμα - Ανευρέσεις οφειλετών - Dedectives – Peiraias - Athens - Ιδιωτικοι ερευνητες - Ιδιωτικες ερευνες - Ομονοια - Αττικη - Γραφεια ερευνων - Γραφεια ιδιωτικων ερευνων - Pireas - Detective - Greece - Παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου - Μοιχεία - Private investigations - Συζυγικη απιστια - Detectives - Παρακολουθηση συζυγου - Εντοπισμος - Επιτηρηση ανιληκων (ναρκωτικα) -Ntetektib Athina - Private investigators - Ntetektib, Idivtikoi Ereynhtew, Μοιχεια, Απατημενοι ΣυζυγοιΣύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ντεντέκτιβ ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective ή ιδιωτικός αστυνομικός. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ–DETECTIVE– ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.